Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Vero Moda eert internationale vrouwendag met een nieuwe collectie

Who runs the world? GIRLS! Eén van hen is de Deense Semine Lykke Brorson, medeoprichter van Flora Nilotica by Caïo. Daarnaast is ze ook het gezicht van de nieuwe collectie van Vero Moda.


Flora Nilotica by Caïo en Vero Moda werken samen aan een duurzame en stijlvolle collectie naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag op 8 maart. De opbrengst van de verkoop gaat naar de ontwikkelingsprojecten van Flora Nilotica by Caïo. Hun doel is om vrouwen en kinderen uit Noord-Oeganda een betere toekomst te bezorgen.

Nog nooit gehoord van Caïo? Dit duurzame merk ontwikkelt kwalitatief hoogstaande huidverzorgingsproducten op basis van hand geplukte Niloticanoten uit Noord-Oeganda. Niloticanoten? Dat zijn noten die tot tot de meest voedende natuurlijke ingrediënten ter wereld behoren. De vrouwen die de noten oogsten kunnen zo een beter bestaan opbouwen. Vero Moda hielp al 2000 Oegandese vrouwen bij de oprichting van hun eigen onderneming.

De gelimiteerde capsulecollectie bestaat uit T-shirts en truien uit biologisch katoen. Je kan kiezen uit twee stijlen die elk gekenmerkt worden door opvallende grafische prints. De op en top vrouwelijke collectie maakt deel uit van AWARE, de standalone collectie van duurzame basisstukken uit milieuvriendelijke materialen. Benieuwd naar meer? Neem dan zeker een kijkje op de site van Vero Moda!