Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Tijd voor een tropische kleerkast

Is je kleerkast nog niet helemaal overgeschakeld op de zomertijd? Met deze tropische prints en catchy accessoires ben je meteen in een zonnige modus!


Streepjes of een print?

Deze zomer kan je gaan voor een typische seizoensprint zoals schelpjes. Ook oude bloemenprints zijn weer helemaal terug van weggeweest. Daarnaast zit je nooit fout met streepjes. Verticale lijnen zijn trendy en zorgen er ook voor dat je langer lijkt, alleen maar voordelen dus!

Be a stiletto in a room of flats

Ga eens voor een speciaal schoentje, een mooie hak voor tijdens feestjes bijvoorbeeld. Wat ook echt onmisbaar is tijdens je vakantie, is een goed paar slippers. Ze zitten comfortabel en je kan kiezen uit heel wat mooie exemplaren.

Badmode

Badpakken zijn de laatste jaren weer helemaal in. Fantastisch toch? Comfortabel en modieus tegelijkertijd!

Tijd voor accessoires!

Accessoires maken de outfit helemaal af. Sieraden zorgen ervoor dat je er meteen trendy uitziet. Maar waarom zou je het enkel bij sieraden houden? Kies deze zomer eens voor iets wat uit je comfort zone ligt, zoals een clutch in de vorm van een vis of een hip zonnehoedje.

Het draait deze lente en zomer dus allemaal rond de combinatie mode en comfort. Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Lees dan zeker ook Eerste hulp bij inpakstress.