Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

The Great Gatsby komt naar België

Na tal van succesvolle shows in London komt The Great Gatsby naar België. Productiehuis MB Creations heeft de eer om de Engelse versie te herwerken en er een spetterende Vlaamse en Franse show van te maken…


Het is geen toneelstuk zoals je waarschijnlijk gewoon bent. The Great Gatsby is een ‘immersive theatre’. Dat wil zeggen dat je geen twee uur zal stilzitten! Veerle Malschaert, Katja Retsin, Timo Desccamps en de rest van de vast nemen je mee in de verschillende kamers en laten je zelfs proeven van een glaasje Copperhead Gin.

Het verhaal speelt zich af in de jaren ’20. En wanneer je aan de roaring twenties denkt, zie je toch meteen dames met lange sigaren, kleedjes met franjes en heel wat cocktails voor je? De cast moedigt het publiek dan ook aan om in outfit te komen, want dat maakt het allemaal nog veel leuker.

Hoor je de jazzmuziek al spelen in je oren of heb je al zin in een goed gevuld glas gin? Reserveer dan zeker een plaatsje! Per voorstelling kunnen ongeveer 200 mensen deelnemen. Het toneelstuk is vanaf deze week te zien, maar op welke locatie? The Great Gatsby bevindt zich in Brussel, dat is het enige wat we erover kunnen zeggen. Je krijgt een week op voorhand een mailtje met instructies. Spannend