Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Sporten in stijl met RectoVerso

Sporten, het is een vak apart. Maar los van het sporten is ook de juiste uitrusting vinden een echte uitdaging. De zoektocht kan veel tijd innemen omdat kwaliteit echt belangrijk is. En wanneer je dan eindelijk hét merk gevonden hebt, is het des te leuker om te zien dat het 100% Belgisch is.


Daarom stellen we je het nieuwe sportmerk RectoVerso voor. Volledig Belgisch en op esthetisch en kwalitatief vlak lijkt het ook goed pluis. Het is wel een nieuw merk, maar aan ervaring is er zeker geen gebrek. Als jongste van de familie Liebaert deed oprichtster Camille al heel wat technische kennis op in het familiebedrijf. Liebaert Textiles is gespecialiseerd in stoffen en textiel en die worden in de stukken van RectoVerso ook gebruikt.

Basic sportoutfits als T-shirts, sport-bh’s en leggings worden getransformeerd tot knappe looks met technische stoffen. Zo worden de leggings bijvoorbeeld uit een bepaalde stof gemaakt die de lichaamswarmte terugkaatst naar het lichaam. En dat is bevorderlijk voor de prestaties! Verder zijn er nog heel wat technische snufjes aan de kledij aan te merken.

Ook de looks spreken voor zich. De kleren stralen een en al luxe en vernieuwing uit. Nu rest nog de vraag: vanwaar de naam RectoVerso? Het merk illustreert de tegenstelling die in iedere vrouw schuilt. We zijn allemaal op zoek naar avontuur, maar blijven tegelijkertijd toch graag met onze beide voetjes op de grond.

Ben jij geprikkeld door dit opkomende merk en herken je je in het achterliggende idee? Neem dan zeker eens kijkje op hun site en ontdek de collectie. Je kunt vanaf 4 april ook terecht in hun pop-up winkel in Antwerpen, waar je hun drie collecties kan bewonderen.