Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

“Simpele frietjes, maar dan een niveautje hoger”

Top-chef Sergio Herman presenteert in zijn ondertussen zesde Frites Atelier tal van lekkere gerechtjes. Tijdens de opening van de vestiging in Brussel legt hij ons uit waarom hij de keuze voor dit frietconcept nog geen minuut betreurd heeft.


“Het is het ‘streetfood van België’, het zit als het ware in ons DNA”, zegt hij zelf. De combinatie van een vettige hap met de verfijnde Belgische keuken lijkt dan ook ideaal te werken voor Sergio Herman. “Het is een heel simpel product, de aardappel, maar je kan er wel iets fantastisch mee maken.” Met die liefde voor de aardappel creëert Sergio Herman tal van originele en heerlijke gerechten én leert hij jonge mensen de fijnste kneepjes van het vak.