Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

De huidige schoenentrends volgens Geert Bruloot

Geert Bruloot weet echt alles over schoenen. In het boek Shoes vertelt hij het verhaal over 40 jaar schoenen, ontmoetingen met grote ontwerpers en gebeurtenissen in zijn boetiek Coccodrillo. Wij spraken hem in het Shoes or no shoes-museum in Kruishoutem over de huidige trends in de schoenenwereld.


“We leven in een tijd van grote veranderingen, mode is altijd een reflectie van de tijd waarin we leven. Ook op vlak van schoenen is dat het geval. De trends van vandaag? Sneakers! Je ziet ze overal. We streven meer en meer naar comfort en daar zijn sneakers de ideale optie voor. Zelfs de oudere generatie draagt meer en meer sneakers.”

Maak hier kans op het boek Shoes van Geert Bruloot!