Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Nieuwe trends gespot op de New York Fashion Week

Bereid je maar voor op een zomer vol felle tinten en kleurrijke outfits! Geïnspireerd door de New York Fashion Week zetten we de trends op een rijtje.


Marie Méro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Net als in enkele andere zomercollecties die we al zagen, domineerden neontinten ook de New York Fashion Week. Neongroen, -geel, -roze en -blauw sprongen overal in de kijker.

De kernboodschap is dat je jezelf niet te serieus moet nemen. Dat resulteert in outfits die niet altijd van deze wereld lijken te zijn. Begrijp je niet helemaal waar dit naartoe gaat? Denk aan heuptasjes, felle kleuren, slangenprints, futuristisch zilver en gekleurd leder… soms zelfs in één outfit…

Ook de sneakers blijven showstoppers waar niet over te kijken valt. Met deze kanjers van schoenen kan je de zomer stevig inzetten. Reebok is alvast helemaal mee met de trend.

Prints en sneakers zijn dus dé kernwoorden van de komende zomer. Less is more geldt deze keer niet: Hoe meer prints, kleur en accessoires hoe beter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Suits and sneakers on the #NYFW streets. ⠀ 📸 @moeez

Een bericht gedeeld door NYFW (@nyfw) op

2019 belooft dus het jaar van de opvallende zomer te worden. Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Of ben je gewoon eens benieuwd wat er dit jaar op de catwalk verscheen? Neem dan zeker een kijkje op nyfw.com waarop je alle looks en trends van deze editie kan vinden.