Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Nieuwe collectie van Astrid Coppens laat je dromen over de zomer

Na alle ‘colour bursts’ die we de laatste weken al in heel wat zomercollecties zagen verschijnen, is het tijd voor iets rustigers. Niet oranje, rood en geel, maar wel bruin, wit en beige kleuren de nieuwe collectie van Astrid Coppens voor ZEB.


Aan showstoppers zal het niet ontbreken in de ondertussen 13e collectie van Astrid Black Label voor ZEB. Haar jurk in kettingprint, wijde broeken met grote strikken en het mantelpakje zorgen voor de nodige glamour. Verder geeft Astrid de geliefde luipaardprint en high waist broeken ook een plaatsje in haar collectie. Haar favoriete look? De lange jurk in kettingprint natuurlijk!

Less is more: De collectie van Astrid toont dat aan met enkele fleurige zomerkleedjes in eenvoudige kleuren. Je kan ze op verschillende manieren dragen, zegt ze zelf. Casual of opgekleed: Accessorize your style!

Dat de collectie voor iedereen gemaakt is, bewijst Astrid hoogstpersoonlijk. In juli bevalt ze van haar eerste kindje, dus op dit moment zijn enkele stukken uit de collectie een no-go voor haar. Toch is ze niet van plan om haar stijl vaarwel te zeggen wanneer ze mama wordt!

De collectie is verkrijgbaar in de ZEB-winkels of online, waar je nog meer van Astrids favorieten kan zien.