Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Met de Orbo is een nieuwe vorm van tuinbeleving geboren

Net wanneer je denkt dat je alle soort tuinmeubels gezien hebt, stellen wij je voor aan Orbo. Nee, het is geen term voor een of ander buitenaards wezen. Het is de nieuwe tuinkamer van Insight Out. In de Orbo kan je het hele jaar door in alle comfort van je tuin genieten.


Insight Out probeert mensen maximaal van de natuur te laten genieten in alle comfort. Naast veranda’s, luxe tuinmeubels en tuinkamers introduceren ze nu dus iets nieuws in de tuinwereld. Je kan de ronde of ovalen tuinkamers als een cocon zien. In alle stilte kan je er lezen of relaxen, maar daarnaast kan het ook een plek zijn om met vrienden gezellig een glas wijn te drinken. Bij bepaalde modellen is er Bluetooth-audio mogelijk. Een klein feestje is dus zeker niet uitgesloten!

De zes modellen voorzien plaats voor 6 tot 14 personen. De kleinste kunnen worden meegedraaid met de zon, de grotere modellen hebben ramen die opengeschoven kunnen worden. Alle modellen zijn zo voorzien dat het onmogelijk is om van de Orbo een oven te maken. Daarnaast beschikken de grootste modellen ook over een airco-systeem.

Wat moet je nu met zo’n Orbo doen? Je kan het naast je zwembad of in je tuin te zetten als een verlengstuk van je huis. Ook in bedrijfssferen is het ideaal want daarin kan het dienen als out-of-the-box werkplek. Zelfs in stadstuintjes is het een aangename aanvulling.

Voor meer informatie kan je terecht op hun site. Op de tuin- en interieurbeurs Sfeer in Gent (van 16 tot 18 maart en van 22 tot 24 maart) kan je de Orbo’s ook live bekijken. Je bent ook welkom op het evenement ‘Ghistelinck in Style’ van 28 maart t.e.m. 1 april in de Ghistelinck Garage in Waregem. Of op de Opentuindagen in de toontuin in Bornem op 6-7 april, 27-28 april, 25-26 mei of op afspraak.

 

.