Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Het nieuwe wonen: Stoer Huus

Bouwgrond wordt steeds schaarser. Daarom gaat Tendens in de reeks ‘Het nieuwe wonen’ op zoek naar alternatieven. Co-housing zorgt ervoor dat je groen en ruimte kan delen en bovendien ook socialer kan zijn. Stoer Huus in Brugge kiest bewust voor een mix van jongere en oudere gezinnen en mensen met een beperking.


Binnen enkele weken kunnen zo’n 27 gezinnen in co-housing Stoer Huus intrekken. Daar hebben ze natuurlijk allemaal hun eigen stekje, maar ze hebben ook toegang tot de Villa. De villa is een gemeenschappelijk huis waar ze samen kunnen eten, vergaderen, lezen… Kinderen kunnen er spelen en gasten kunnen er overnachten.

In de Reeks ‘Het Nieuwe Wonen’ gaat Tendens op zoek naar nieuwe en innovatieve woontrends. De maatschappij is geëvolueerd en de verwachtingen zijn anders. Zaken zoals levensverbruik en ecologie worden steeds belangrijker. Benieuwd naar meer?

Kijk dan zeker ook: