Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Het nieuwe wonen: opkomende trends

Zijn wij Belgen echt geboren met een baksteen in de maag of zijn we klaar voor een nieuwe trend? In de reeks ‘Het Nieuwe Wonen’ gaan we op zoek naar antwoorden en die krijgen we van trend-researcher Lina Juvens.


We kunnen een groot voorbeeld nemen aan onze noorderburen, legt Lina uit. In Nederland staan al heel wat interessante ideeën op poten: een compleet drijvende én zelfvoorzienende woonbuurt of een in 3D-geprinte woning? Het zijn allemaal wooninitiatieven die in België nog een ver-van-ons-bed-show zijn.

In de Reeks ‘Het Nieuwe Wonen’ gaat Tendens op zoek naar nieuwe en innovatieve woontrends. De maatschappij is geëvolueerd en de verwachtingen zijn anders. Zaken zoals levensverbruik en ecologie worden steeds belangrijker. Benieuwd naar meer?

Kijk dan zeker ook: