Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Het mooie en modieuze Théâtre de la Mode

Zachte tinten, felle kleuren en vooral veel extravagante looks. Het was dit weekend allemaal te bezichtigen op Théâtre de la Mode in de Expo van Kortrijk. Het modespektakel in theaterstijl toont niet alleen de trends voor de komende maanden, maar zamelt ook geld in voor goede doelen, in dit geval voor Stichting tegen Kanker.


Met Théâtre de la Mode toont bezieler en artistiek directeur Noël Mylle niet alleen waarmee we de komende lente en zomer kunnen pronken, hij draagt ook zijn steentje bij aan de maatschappij. Een deel van de opbrengt gaat namelijk naar de oncologische afdeling in AZ Groeninge in Kortrijk, die wil de artistieke therapie voor kankerpatiënten verder uitbouwen. Een modieus en mooi initiatief dus.