Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Genieten van de zon met tal van nieuwe meubelcollecties

2019 heeft ons al een aantal prachtige dagen gegeven. Hoog tijd dus om wat inspiratie op te doen voor de styling van je terras!


Outdoor Furniture by Vincent van Duysen

Architect Vincent van Duysen ontwierp een collectie voor Serax die zowel binnen als buiten functioneert. Eenvoud, soberheid en sereniteit zijn de rode draad in zijn werk en die aspecten belichamen ook de meubels. Van Duysen streeft naar die eenvoud: ‘Meubilair mag nooit om aandacht schreeuwen, het moet ongemerkt één worden met de omgeving. Het zijn de gebruikers die er vervolgens kleur aan geven.’

Kettal

Kettal bewijst met zijn nieuwe meubelcollectie dat de buitenkeuken meer en meer een ‘must’ wordt op het terras. Ook dit stuk wordt gekenmerkt door eenvoud. Hout en aluminium sieren deze imposante buitenkeuken. Kettal voorziet ook een mobiele trolley die nog extra ruimte kan creëren wat altijd handig is bij feestjes of barbecues.

Royal Botania

Royal Botania brengt een zomer vol eigentijdse trends. Luxe en genot vloeien naadloos in elkaar over in de verschillende zomercollecties. De stijlen gaan van modern naar kunstzinnig, van eenvoudig naar gedetailleerd.