Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Fragine stelt nieuwe collectie voor met een verbluffende modeshow

Vorige week stelde Fragine haar nieuwe lente- en zomercollectie voor. En dat gebeurde met een prachtige modeshow. Tal van modellen, waaronder ex-Miss Belgiës Veronique De Kock en Annelies Törös, liepen de catwalk op en af in de nieuwe looks. Fragine is helemaal mee met de nieuwe zomertrends en wij zorgen ervoor dat je er niets van mist!


Beginnen doen we met heel wat kleur. Met felle tinten kan je natuurlijk nooit missen. Combineer die met een leuke print en je bent helemaal mee met de mode.

Sterke prints zijn natuurlijk helemaal in. Vooral de combinatie van verschillende prints met elkaar. In deze collectie komt de luipaardprint heel vaak subtiel naar boven, wat een zomers gevoel geeft. Ook bloemenprints en kleurschakeringen vullen de collectie mooi aan.

Het hoeft natuurlijk niet allemaal rond felle kleuren en drukke prints te draaien. Bleke kleuren maken een outfit heel licht en zwierig en zorgen voor een romantische look.

Niet getreurd, de heren worden niet vergeten. Deftige pakken, keurige hemdjes, zomerse t-shirts en leuke accessoires zorgen ervoor dat de mannen minstens even hard zullen stralen!

Geïnteresseerd in een look of nieuwsgierig naar meer? Kijk dan zeker eens naar de volledige collectie op hun site of in de winkel in Deerlijk. Opendeur van 15 tot en met 24 maart 2019.