Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Floris van Bommel lanceert nieuwe sneakercollectie

De nineties zijn helemaal terug van weggeweest en dat laat Floris van Bommel subtiel zien in zijn nieuwe sneakercollectie.


Niet helemaal thuis in de sneakergekte van de laatste jaren? Niet gevreesd, Floris van Bommel biedt met zijn nieuwe sneakercollectie voor mannen de oplossing. Zonder je te moeten verdiepen in de ‘monstersneakers’ die de laatste jaren verschenen, kom je met deze schoenen meteen weer op dreef in de modewereld.

De sneakers bevatten een touch van de trendy nineties. Maar met de leuze ‘a little less ‘ugly’, a little more classy’ presenteert het Nederlandse merk zijn collectie toch als verademing in de sneakerwereld.

Meer informatie over de nieuwe collectie vind je op www.florisvanbommel.com.