Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Eerste hulp bij inpakstress

Kijk je uit naar je volgende reis, maar krijg je stress bij de gedachte aan al die outfits die je nog moet inpakken? Wanhoop niet, samen met Betty Barclay verzamelen we vijf outfittips die gegarandeerd goed uitpakken.


Een goede reisgarderobe is geen kwestie van zoveel mogelijk kledij in een koffer te proppen, maar wel van doordachte keuzes. Betty Barclay helpt je op weg met deze vijf suggesties.

Back to the basics met een T-shirt en jeans

Een T-shirt en jeans is nooit verkeerd. Het is een comfortabele outfit om te reizen én je ziet er goed uit. Betty Barclay prefereert zelfs de boyfriend jeans boven de joggingbroek tijdens het vliegen.

Casual but chic: de katoenen hemdjurk

Dit soort jurk komt altijd van pas. Ideaal voor wandelingen, romantische etentjes en wilde cocktailavonden. Net zoals het T-shirt en de jeans is deze jurk de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Step out of your comfort zone met een  fancy zomerkleedje

Een licht kleedje met een leuke print is een must in iedere valies, waar je ook naartoe gaat.  Je weet nooit in welk sterrenrestaurant je terecht kunt komen, toch?

De losse, lange broek: altijd handig

Deze kreukelvrije en elegante broek komt vooral van pas tijdens uitstapjes waarbij je benen bedekt moeten zijn. Denk maar aan tempels in Thailand, Bali en Sri Lanka. Dit soort broek is ook ideaal tijdens lange autoritten.

Hou jezelf warm tijdens koude nachten met een lichte jas

Veel mensen kijken uitsluitend naar de temperaturen overdag wanneer ze informatie over hun reisbestemming opzoeken. Hou er rekening mee dat het in heel wat landen ’s avonds behoorlijk kan afkoelen. Dan komt een licht jasje altijd van pas en het neemt weinig plaats in in je valies.

Wil je meer outfits zoals deze zien? Neem dan een kijkje op bettybarclay.com en laat je verrassen door heel wat modieuze stukken.