Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Theesommelier Jozefien maakt van thee een complete beleving

Dit weekend vond het SLOW (36H) Kunstenfestival in Brugge plaats. Tijdens dat evenement staat men 36 uur stil bij tal van ervaringen. ‘Hoe trager de ervaring, hoe intenser de herinnering’, vat het hele weekend samen. Een van die ervaringen is het beleven van thee.


Theesommelier Jozefien Muylle gaat voor een complete theebeleving. In de Sint-Magdalenakerk leidde ze een oosterse theeceremonie. Die bestond uit heel wat stille en intieme momenten, alsof je in een extase ver weg van de buitenwereld zit. Zelf ziet Jozefien de ceremonie als ‘het vieren van het leven zelf’. Door het heel traag proeven van de verschillende thees, leert ze je hoe je thee op een heel andere manier kan waarderen.