Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Amsterdam Fashion Week laat ons de hedendaagse mode zien

Het Compagnietheater in Amsterdam was dit weekend gevuld met heel wat modefanaten. Het prachtige en oude gebouw was dé place-to-be voor de Amsterdam Fashion Week. Zowel bekende ontwerpers en opkomende talenten stelden er hun collecties voor.


Mode-events zijn vaak bedoeld voor vaklui en de pers, maar nieuwe organisator Danie Bles pakt het anders aan. Danie veranderde de half-jaarlijkse modeweek in een open evenement waar alle fashion-lovers welkom zijn. Wat ook nog anders is dan bij andere modeshows, is dat de AFW niet de collecties voor volgend seizoen toont, maar de mode die nu populair is. Danie Bles: “In de tijd waarin we leven wil je dat wat je nu op social media ziet, ook nu hebben en niet over een half jaar. Vandaar ‘see now, buy now’.”

Houd Tendens ook zeker de volgende weken in de gaten want dan brengen we een overzicht van de gespotte zomertrends op de AFW.