Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Tiany Kiriloff maakt uiterst persoonlijke collectie met Diamanti Per Tutti

Diamanti Per Tutti viert dit seizoen zijn tiende capsulecollectie en dat gaat niet ongemerkt voorbij. Niemand minder dan Tiany Kiriloff kreeg als gastontwerper de eer om de collectie te ontwerpen. Het resultaat is de uiterst persoonlijke collectie Suerte.


Diamanti Per Tutti staat ervoor bekend regelmatig een gastontwerper uit te dagen om een persoonlijke collectie te creëren. Fashionista Sofie Valkiers, lifestyleblogster Paulien Riemis en olympisch kampioene Nafi Thiam gingen haar al voor, maar dit seizoen krijgt Tiany Kiriloff de kans een capsulecollectie te creëren. En laat dat nu net de tiende capsulecollectie zijn.

Kiriloff werkte eerder al samen met Vero Moda, About You en Essentiel en liet deze keer haar creativiteit los op de juwelen van Diamanti Per Tutti. Inspiratie vond Tiany in haar persoonlijke leven. Met haar geluksgetal 3 als uitgangspunt bouwde ze de verschillende capsules op. De collectie kreeg dan ook de naam Suerte, het Spaans woord voor geluk.

Verschillende gelukssymbolen zoals het lieveheersbeestje krijgen een prominente plaats in haar collectie. Het is echter een combinatie van gelukssymbolen uit verschillende culturen. Zo vind je er ook de Engelse ‘lucky penny’ en de Italiaanse ‘cornicello’. Die combinatie weerspiegelt Kiriloffs eigen multiculturele herkomst en toont ook haar sterke bijgeloof in gelukssymbolen.

Tiany creëerde niet alleen een heel persoonlijke collectie, ze maakte een collectie waarin vrouwen zichzelf terug kunnen vinden. Tiany moedigt vrouwen aan sterk, veelzijdig en pittig te zijn, net zoals een diamant.

De capsulecollectie Suerte van Tiany Kiriloff voor Diamanti Per Tutti ligt vanaf 21 maart in de winkel. De collectie is verkrijgbaar in de eigen pilot stores, de geselecteerde verkooppunten en op de webshop www.diamantipertutti.com. De prijzen schommelen tussen 70 euro en 180 euro.