Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Karl Lagerfeld stelt lente-en zomercollectie voor

Voor zijn lente-en zomercollectie van 2019 liet Karl Lagerfeld zich inspireren door één van zijn favoriete vakantiebestemmingen: Argentinië.


Argentinië biedt een combinatie van uiteenlopende architectuur, bruisende culturen en de passie voor tango. Die elementen komen in de collectie terug in de vorm van vloeiende silhouetten, kleurexplosies en vrouwelijke details. Lagerfelds looks variëren van chique stadskledij naar trendy feestlooks die gemaakt zijn voor vrouwen uit de hele wereld.

In deze collectie draait het allemaal rond kleuren. Voor de eerste keer zullen er in de ready-to-wear stukken en accessoires kleuraccenten van rood, roze en blauw te vinden zijn. Ook fluotinten zijn van de partij. In haar geheel wordt de collectie gekenmerkt door colour blocking in rode, groene, gele en zwarten tinten.

De nieuwe lente- en zomercollectie is beschikbaar in de Karl Lagerfeld winkels, bij de geselecteerde partners en online op KARL.com.