Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Karl Lagerfeld en Olivia Palermo werken samen aan nieuwe herfstcollectie

Karl Lagerfeld lanceert in juni dit jaar een exclusieve samenwerking met fashion entrepreneur Olivia Palermo.


“KARL LAGERFELD Styled by Olivia Palermo” toont Palermo’s New Yorkse visie op Karls Parijse chique klassiekers. Olivia Palermo zal stukken van Lagerfelds herfstcollectie uit 2019 stylen. Samen zullen ze 5 looks creëren voor hedendaagse vrouwen uit de hele wereld.

De naam Olivia Palermo doet zeker niet bij iedereen meteen een belletje rinkelen. Toch heeft ze als gedreven mode-ondernemer en smaakmaker al heel wat op haar naam staan. Ze is de oprichter en Chief Creative Officer van de Olivia Palermo Group Inc. Op Instagram alleen al heeft ze 5,8 miljoen volgers. Op dit moment is Palermo te vinden op de eerste rij van de New York Fashion Week. De New Yorkse is al langer fan van de collecties van Karl Lagerfeld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A statement sleeve is the perfect accessory — just ask @oliviapalermo, who was spotted wearing a #KARLLAGERFELD shirt with dramatic cuffs.

Een bericht gedeeld door KARL LAGERFELD (@karllagerfeld) op

“KARL LAGERFELD Styled By Olivia Palermo” is vanaf juni 2019 beschikbaar in de Karl Lagerfeld winkels, bij de geselecteerde partners en online op KARL.com.