Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Interieurstyliste Anne-Catherine Gerets vergezelt Maatkasten Online op Batibouw

Schrijf 2 maart alvast in je agenda. Dan geeft interieurstyliste Anne-Catherine Gerets op Batibouw workshops in samenwerking met Maatkasten Online. Het wordt een dag vol interieurtips, kleuradvies en leuke ideetjes.


Met Maatkasten Online kunnen je je kast met enkele klikken online laten samenstellen en bestellen. Naar jaarlijkse traditie staat het bedrijf momenteel op Batibouw. Dit keer verwelkomen ze Anne-Catherine Gerets van Clo Clo.

Clo Clo? Dat is de naam van haar interieurstudio en -blog waarop Anne-Catherine eenvoudige en praktische ideeën deelt. Op zaterdag 2 maart zet ze al die ideeën, interieurtips en kleuradviezen uiteen in drie workshops (10u30, 13u30 en 15u) op de stand van Maatkasten Online. Batibouw vindt plaats van tot 03/03.

Naar aanleiding van de beurs biedt Maatkasten Online een Batibouwkorting in de shop van 10% (looptijd tot en met 15 maart).