Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

IKKS Women onthult samenwerking met Laetitia Casta

IKKS Women viert dit jaar haar twintigste verjaardag en laat zich daarbij inspireren door een opmerkelijke vrouw. Niemand minder dan mode-icoon Laetitia Casta belichaamt de lente- en zomercollectie van het merk op een meer dan unieke manier.


Spontaan, gepassioneerd, beeldschoon en inspirerend. Vier aspecten die niet alleen de waarden van IKKS Women samenvatten, maar ook van het nieuwe gezicht Laetitia Casta. Voor de keuze voor het mode-icoon uit Frankrijk moest het het merk niet lang twijfelen. Ze is als het ware de belichaming van de waarden waarvoor IKKS wil staan.

De beeldschone Franse is al meer dan 25 jaar van alle markten thuis. Ze verscheen eerder al in campagnes van grote namen zoals  l’Oreal, Guess en Victoria’s Secret. Daarnaast heeft Casta ook een acteercarrière opgebouwd. In 1999 maakte ze haar filmdebuut in Astérix & Obélix contre César, de duurste film ooit gemaakt in Frankrijk. Momenteel is ze in de bioscoop in twee langspeelfilms te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@ikksofficial

Een bericht gedeeld door Casta Laetitia (@laetitiacasta) op

Meer dan 250 000 Instagramvolgers zien Casta dagelijks verschijnen in tal van covers en fotoshoots. Als prototype van de zelfstandige en succesvolle vrouw moedigt ze ook anderen aan om er volledig voor te gaan. Net zoals het Franse icoon Marianne, waar Casta vaak mee vergeleken wordt, belichaamt Laetitia de Franse vrouw in al haar glorie: vrij, zelfbewust en stralend.

Ze onthult maar liefst acht uitgesproken lente- en zomerlooks die de iconische elementen van het merk benadrukken. #LesEspritsLibres is het motto van de collectie die vrouwen probeert te inspireren zich ten volle te ontplooien. Wanneer de collectie precies uitkomt, is nog niet bekend.