Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Hoeveel denim heb jij in je kast liggen? Het antwoord is sowieso ‘niet genoeg’!

Denim, denim en nog eens denim is al wat dit jaar de klok slaat. Net zoals veel oude modetrends die een heropleving kenden, wordt ook denim nu weer de ster in heel wat outfits. Zalando zet alvast al je mogelijkheden op een rijtje…


Denim werd de laatste jaren steeds populairder en is uitgegroeid tot een van dé basics in iedere kleerkast. Het grote voordeel van denim is dat je het voor iedere gelegenheid kunt gebruiken en dat probeert Zalando met enkele nieuwe denimcollecties aan te tonen. De mogelijkheden met denim zijn oneindig: van een simpele boyfriend jeans tot een stoere biker jacket, van een opgeklede jumpsuit tot een fleurig jeanskleedje.

Replay, Topshop, Lee, Hilfiger Denim zijn helemaal mee met de trend en brengen tal van nieuwe outfits waarmee je deze lente en zomer zonder twijfel zult stralen. Bij jong, oud, man en vrouw, is denim populair. Een beetje kleur mag natuurlijk ook niet vergeten worden. Meer dan ooit zie je denim in lichte en donkere tinten verschijnen, met heel wat mooie stukken als resultaat.

Veel mensen zijn opgegroeid met de stof en hebben ongetwijfeld heel wat jeansstukken in hun kast hangen. Wat velen echter niet durven doen, is verschillende denimstoffen met elkaar combineren. Te veel van het goede, zou je denken. Maar met de hashtag #doubledenim toont Zalando aan dat die trend helemaal terug van weggeweest is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Some denim is worth fighting for… – #denim #doubledenim #seeingdouble #ootd #zalandostyle

Een bericht gedeeld door Zalando (@zalando) op