Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Ode aan roodharigen

Met welke kleuren komen rode haren extra tot hun recht? Ontdek het hier!


Vera Mont

Vandaag is het Kiss a Ginger day: een ode aan roodharigen waarop deze eerder zeldzame haarkleur extra in de kijker gezet wordt.

Het initiatief komt van acteur en comedian Derek Forgie, zelf gezegend met rode haren. De bedoeling van de Canadees is om iedereen die wel eens gepest is met zijn of haar rode haren een hart onder de riem te steken.

Rood haar biedt trouwens heel wat mogelijkheden voor je outfit. We verzamelden de mooiste inspiratie uit de nieuwe lentecollecties!

Geweldig groen

Groen en rood zijn complementaire tinten en vormen een sterke combinatie. Vooral kaki, smaragd- en olijfgroen werken bijzonder goed bij roodharigen.

Ravissant rood

Er was ooit een ongeschreven modewet dat een rode outfit niet flatterend zou zijn voor roodharigen. Het tegendeel is waar en dat hebben ook heel wat celebrities, waaronder Julianne Moore en Isla Fisher, al bewezen! Is vuurrood je iets te hard, dan kan je ook kiezen voor donker oranje of terracotta.

https://www.instagram.com/p/Bk538_mg54I/

Wit flatteert

Misschien zou je denken dat wit niet goed matcht met je bleke huid? Toch is het het proberen waard. Combineer je witte outfit met goudkleurige accessoires en wat bronzer op je wangen.

Marciano

 

Blauw statement

Wellicht heb je een blauwe jeans in de kast liggen, maar je kan gerust ook op andere manieren met blauw experimenteren zoals met items in kobalt, marine of blauw dat lichtjes naar groen zweemt.