Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Collectie Reebok en Victoria Beckham is een feit

Sportieve fashionlovers hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: de collectie van Reebok in samenwerking met Victoria Beckham is een feit!


(klik op de foto’s voor een grotere afbeelding)

Het is al van november 2017 geleden dat Reebok en Victoria Beckham hun samenwerking aankondigden. In april vorig jaar werd het eerste item bekendgemaakt en nu is de volledige collectie er eindelijk.

De samenwerking omvat onder andere petjes, hoodies, joggingbroeken, leggings, T-shirts, tassen en schoenen. Kortom: Met de lijn kan je je van top tot teen hullen in items van Victoria Beckham.  Zowel voor hem als voor haar. Er zitten ook enkele uniseks-items tussen.

Het is een trend binnen de activewear: sportieve kledij die je perfect buiten de gymzaal kunt dragen. En daar kan ook Victoria Beckham zich in vinden: “Ik wilde een collectie die compatibel is met een druk schema zoals het mijne. De stukken hebben de techniciteit die noodzakelijk is voor de sportschool. Maar ze zijn ook makkelijk aanpasbaar aan je levensstijl.” En Victoria geeft er ook nog een kwaliteitsgarantie bij: “Ik heb persoonlijk alle items getest tijdens trainingen.”

De collectie is een symbiose van streetwear en de performance die je van sportkledij verwacht. Victoria woont afwisselend in Los Angeles en Londen en die internationale vibes vind je ook terug in de ontwerpen: de Californische spirit combineert naadloos met verfijnde Britse kleding. Het kleurenpalet vermengt camel, zilver en grijs met oranje, zwart en wit.

De collectie is onder meer verkrijgbaar via de site van Reebok.