Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

CKS en reisblogger Miette Dierckx lanceren collectie

Geïnspireerd door het idee dat het altijd ergens zomer is, creëerde CKS een resort collectie met reisblogger, foodie en entrepreneur Miette Dierckx. Na haar deelname aan het tv-programma Mijn Pop-Uprestaurant liet haar liefde voor Mexico haar niet meer los. Verwacht je dus aan supervrouwelijke silhouetten, en prints die je op elk moment naar de zomer doen verlangen!


Van reizen doorheen Latijns-Amerika, pop-up bars openen tot de leukste foodspots ontdekken: Miette Dierckx deelt haar avonturen via Instagram en haar blog Mimi Voyage. Aangezien Latijns-Amerika haar hart heeft gestolen, is het geen verrassing dat dit de inspiratiebron is voor de collectie. De kleurrijke items geven je dan ook meteen een zomergevoel! Je kunt er holiday looks mee samenstellen om mee te nemen naar een zonnige vakantiebestemming of je trekt ze aan in de aanloop naar warmere dagen.

Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding

Samen met CKS ontwierp Miette een collectie die haar stijl helemaal weerspiegelt. Denk enerzijds aan een energiek kleurenpalet van geel, zachtroze en oranje. Anderzijds koos Miette voor een mix van geklede en casual looks. Zowel een stoer pak met een streepjesmotief, een hemdjurk in een unieke print, een elegante rok met ruches als nonchalante truien passeren de revue.

“Ik hou van kleur, speelse details en outfits waar je instant happy van wordt. De collectie geeft je niet alleen zin in mooi weer, de items accentueren ook je vrouwelijke vormen zonder meteen sexy te zijn. Dat maakt ze makkelijk om op elk moment te dragen,” aldus Miette.

De collectie is vanaf 4 januari 2019 verkrijgbaar in de CKS concept stores en op www.cks-fashion.com