Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Tips voor het perfecte feestje van Epiphany

Epiphany Vanderhaeghen, dochter van modeontwerpster Kaat Tilley, houdt van feestjes geven en gezelligheid. Die passie leeft ze sinds kort ook uit in haar gloednieuwe eigen restaurant, Epiphany’s Kitchen. En ze deelt ook graag haar feesttips!


Epiphany opende haar restaurant in het historische hart van de gent. Wat meteen opvalt is het originele interieur. Ook de passie van haar mama krijgt hierin een plaats. Zo bepalen de magische kroonluchters ontworpen door Kaat Tilley mee de sfeer van het mooie pand, in harmonie met de ruwe muren, het artistieke kleurenpalet en de prachtige oude paneelluiken. De tafels ontwierp Epiphany zelf.

De keuken van Epiphany’s Kitchen is een guitige mix van comfort food pur sang (hapjes om te delen, pizza en pasta), steeds met groenten in de hoofdrol. De eigenzinnige chef heeft heel wat internationale ervaring op zijn conto staan, onder andere bij niemand minder dan Jamie Oliver. In Epiphany’s Kitchen experimenteert hij met granenvrije pasta’s en pizzadeeg op basis van groenten als bloemkool of zoete aardappel. Zelfs in de cocktails worden groenten elegant verwerkt. Liefhebbers kunnen een stukje vlees of vis bestellen waarvan de herkomst op ecologische en morele gronden gecontroleerd wordt.

Epiphany wil dat genieten centraal staat. Ook privé trekt ze die lijn door. Ze houdt ervan feestjes te organiseren voor familie en vrienden. In deze vlog deelt ze haar tips voor geslaagde etentjes. Op haar Youtube-kanaal posts ze iedere donderdag een nieuwe video.