Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Pop-up 42/54

Kan je sportgarderobe een frisse impuls gebruiken? Olivia Borlée en Elodie Ouedraogo hebben vast inspiratie voor je. De twee Olympische kampioenes organiseren de komende dagen voor het eerst een pop-up met hun sportlabel 42/54.


Elodie en Olivia startten in 2016 met hun eigen sportcollectie. De naam 42/54 verwijst naar de recordtijd (42,54 seconden) van de atletes op de 4×100 meter tijdens de Olympische Spelen in Peking in 2008.

Met hun label willen de dames weg van de typische kleuren als fluo en pastel die meestal overheersen in sportkledij. Ze kiezen voor fashionable outfits die je ook buiten de sportzaal kan dragen, maar die wel steeds voldoen aan de technische vereisten van sportkledij. De lancering van 42/54 ging in ieder geval niet onopgemerkt voorbij. Sinds het ontstaan had ook de internationale pers, waaronder Vogue, lovende woorden voor het nieuwe merk.

Net zoals ze op de piste de Belgische kleuren vertegenwoordigden, doen Elodie en Olivia dit nu ook met hun merk. Ze maken er een erezaak van om met producenten van eigen bodem te werken.
42/54 is vanaf aanstaande donderdag voor het eerst ook te koop in een pop-up. Locatie is de AVENUE Sneaker Store in Antwerpen (IJzerenwaag 1). Je kan er zowel de AW18-collectie shoppen als een SS19- preview.
De pop-up is open op 13, 14 en 15 december van 10:30u tot 18:30u en op zondag 16 december vanaf 12h.