Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

HenTho lanceert nieuwe Belgische rum

Gin is ondertussen goed genesteld in de wereld van de fijnproevers. Maar ook rum is aan een sterke opmars bezig. Zo breidde het Antwerpse ginmerk HenTho onlangs de geestrijke familie uit met een HenTho Spiced Rum.


HenTho is een Antwerps ginmerk van vader en zoon Hendrik en Thomas. Al in 2013 startten ze met hun eigen ginexperiment.

Ze gingen in hun micro-distilleerderij op zoek naar de perfecte mix van kruiden en specerijen. Dat blenden zit trouwens in de vingers van chef-kok Thomas (schuif je voeten maar eens onder tafel bij Fons Antwerp).

Uiteindelijk resulteerde dit geëxperimenteer in 3 soorten HenTho gins en het nieuwste familielid: rum.

De HenTho Spiced Rum is roodbruin en een evenwichtige mix van 3 verschillende Caraïbische rumsoorten met zorgvuldig uitgezochte kruiden en vruchten zoals geroosterde kokosnoot, ruwe cacao, rozijnen, vanille.

X-mas is coming

De oprichters van HenTho komen ook graag verrassend uit de hoek met leuke gadgets en verpakkingen. Hendrik en Thomas maakten voor deze kerstperiode pakjes met telkens 6 kerstballen gevuld met de 3 verschillende gins. Kans maken op zo’n origineel kerstgeschenk? Klik hier voor meer info!