Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Mickey Mouse viert 90ste verjaardag

Je zou het hem niet nageven, maar Mickey Mouse wordt volgende week al 90. Om dat te vieren kan je in Brussel naar een street art parcours.


 

Enkele nationale en internationale straatartiesten werkten mee om verschillende metrostations en de Dansaertbuurt een ‘Mickeytintje’ te geven. Zoals de Franse straatartiest OakOak, die liefst van al zijn kunst laat spreken.

Veel kunstwerkjes vinden we terug op de gevels van bedrijven en winkels, zoals bij het modehuis Maison Margiela.

Mickey Mouse is nog te ontdekken in Brussel tot en met eind november. Een kaartje met een overzicht van de street art kan je afhalen in de MIVB-stations. Ofwel download je het via deze site, waar je ook meer te weten komt over alle activiteiten.