Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Marokkaans goud

Marokkaanse vrouwen weten het al eeuwen: arganolie is de ideale verzorging voor de huid, maar ook voor je haren. Deze krachtige olie is het hoofdbestanddeel van Moroccanoil. Het merk vierde onlangs z’n tiende verjaardag.


De verjaardag van Moroccanoil werd met een prachtig feest gevierd in Kortrijk. Speciaal voor de gelegenheid kwam de bekende hairstylist Franck Perez langs voor een demo.

Alle producten in het gamma van Moroccanoil bevatten arganolie. De olie bevat ondermeer Vitamine E en dat doet wonderen voor droge haren. Ook goed dus voor krullend haar of als bescherming als je je haar met een krultang wil bewerken. Reporter Ilse trok naar het feest van Moroccanoil op zoek naar tips en tricks om iedere bad hair day te vermijden!