Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Kim Peers eerste campagnegezicht van Wouters & Hendrix

Het Belgische juwelenmerk Wouters & Hendrix heeft voor het eerst een campagnegezicht. Niet toevallig viel de keuze op Kim Peers. Het Belgische topmodel is al sinds jaar en dag een rasechte fan van het merk.


Kim Peers is het gezicht van de nieuwste herfst-wintercollectie A Wild Original! De lijn is opgebouwd rond contrasten. Stoere, mannelijke elementen krijgen elegante, vrouwelijke accenten. Zo krijgen het mannelijke horlogeframe, de zegelring of de gesp een vrouwelijke dimensie in een gelaagde ketting, creolen en lange oorbellen. Ook de texturen van de collectie hebben een mannelijke uitstraling: zware materialen, schakels en gespen geven A Wild Original! een masculiene dimensie.

Het New Yorkse nachtleven vormt het uitgangspunt van A Wild Original!. Spiegelende facetten refereren naar het patroon van gietijzeren straatdeksels. Felgekleurde fuchsia-, smaragd- en topaasgekleurde geslepen stenen verwijzen naar roodgloeiende neonlichten, stoplichten en flikkerende autolampen in de bruisende metropool. Contrasterende donkere stenen als rookkwarts, zwarte onyx en blauw tijgeroog roepen de sfeer van rokerige nachtclubs en donkere steegjes op.

 

Het Amsterdamse fotografenduo Petrovsky & Ramone stond in voor de fotografie van de A Wild Original!-campagne. De combinatie van hun visie, model Kim Peers en de input van ontwerpsters Karen en Katrin zorgde voor een unieke kruisbestuiving tijdens de shoot.