Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Kapselinspiratie voor de feesten

Feesten zonder haarstress? Beautyketen Di geeft je alvast inspiratie met deze glamourkapsels!


Classic

NODIG: schouderlang tot lang haar

ZO MAAK JE HET: verdeel je haar in drie delen: twee partijen aan de zijkant en eentje aan de achterkant. Maak een staart met het achterste deel en zet vast met een elastiek. Vouw de staart dubbel, draai de uiteinden naar binnen en zet vast met speldjes. Wil je meer volume aan de bovenkant? Dan kan je de middelste partij eerst touperen. Neem vervolgens een streng langs de zijkant, draai deze losjes en zet bovenop je lage wrong vast met schuifspeldjes. Doe hetzelfde aan de andere kant. Fixeer met een stevige haarlak.

TIP: met gouden haarspelden of haarspelden met strass-steentjes geef je deze lage wrong nog meer glamour

 

Romantic

NODIG: lang haar

ZO MAAK JE HET: kam je haar en vlecht het terwijl het nog nat is. Maak je vlecht zo laag mogelijk vast met een klein elastiekje. Zet de vlecht vervolgens vast met schuifpins rond je hoofd.

TIP: met een vleugje zilveren of gouden glitterspray wordt dit romantische sprookjeskapsel nog feeërieker.

Messy

NODIG: halflang tot lang haar

ZO MAAK JE HET: spuit een beetje droogshampoo in je haar, zo wordt het wat stroever en blijft het opgestoken ook beter zitten. Kam één lok naar voor, maak met de rest van je haar een hoge staart. Krul de lok aan je voorhoofd en laat die losjes langs je gezicht vallen. Verdeel vervolgens de staart in kleine lokken en krul ze. Zet ze in nonchalante plukjes vast met schuifspeldjes.

TIP: werk af met glansspray, zo komen de plukjes en golven nog mooier uit.