Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Volledige uitzending 8 september

Sommige handtassen zijn een dagelijks gebruiksvoorwerp, maar andere zijn echte investeringen. Deze tassen horen in de laatste categorie thuis. De eigenaressen hebben er vaak lang voor gespaard en koesteren ze als kostbare juwelen. Verder bekijken we de juwelencollectie die Anne Zellien ontworpen heeft voor Xandres. We ontdekken de nieuwe collectie van Tommy Hilfiger in Shangai. […]


Sommige handtassen zijn een dagelijks gebruiksvoorwerp, maar andere zijn echte investeringen. Deze tassen horen in de laatste categorie thuis. De eigenaressen hebben er vaak lang voor gespaard en koesteren ze als kostbare juwelen. Verder bekijken we de juwelencollectie die Anne Zellien ontworpen heeft voor Xandres. We ontdekken de nieuwe collectie van Tommy Hilfiger in Shangai. En tot slot nemen we een kijkje op de beurs IFA in Berlijn voor de nieuwste technologische snufjes.