Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

BehaKlas 3: Beha te klein?

We zien dat een beha te klein is aan verschillende factoren.


Als eerste is het zo dat een bh die insnoert op de borst te klein is. Een te strakke bh heeft vaak klachten tot gevolg. Een tweede zichtbare factor is de beugel. Als de beugel prikt in de borst, dan is dat een teken dat de beha te klein is: de beugel mag nooit prikken in de borst. Maar ook als de beugel te ver komt, bijvoorbeeld tot onder de oksel, is de maat niet goed: dan is de bh te groot.

Een derde parameter bepaalt dat je beha perfect moet blijven zitten als je je armen omhoog doet. Als je beha mee omhoog komt, dan is hij te klein. Samengevat moeten we dus rekening houden met drie zaken: als een beha insnoert in de borst, of de beugel prikt in de borst, of hij komt omhoog als je de armen omhoog doet, dan is hij te klein.

De BehaKlas is een initatief van Lingerie Ohlala. Lot legt in de BehaKlas alle mysteries van de beha bloot.