Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Woolrich strikt Lauryn Hill

Lauryn Hill verbindt voor het eerst haar naam aan een modelabel. Het Amerikaanse merk Woolrich wist haar te strikken.


De zangeres, muziekproducer en actrice tekende mee aan een capsulecollectie. Ze verleende ook haar medewerking aan de campagne waarvoor ze onder andere de muziek maakte. De locatie waar de video opgenomen werd is trouwens niet toevallig. Twintig jaar geleden filmde Lauryn Hill  ook de clip van “Doo-Wop/That Thing” in de Washington Heights-buurt. Het is ondertussen precies twintig jaar geleden dat “The Miseducation of Lauryn Hill” op de markt kwam. Met dit album brak Lauryn Hill door als soloartieste na haar periode bij de Fugees.

Lauryn Hill mocht de Woolrich-jassen naar hartelust customizen en verwerkte onder meer haar eigen albumcover in het ontwerp. Ze tekende ruim dertig schetsen. De artieste is niet onbekend met mode. Ze ontwierp en maakte de voorbije vijf jaar haar eigen outfits.

De collectie zal vanaf september te koop zijn. In België vind je een Woolrich Flagship Store in de Schuttershofstraat in Antwerpen.