Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Sarah Jessica Parker voor Intimissimi

Sarah Jessica Parker heeft een leuke samenwerking gescoord: ze is het nieuwe gezicht van het Italiaanse merk Intimissimi. Mooi om de 20ste verjaardag van Sex And The City mee in de verf te zetten!


De reeks Sex And The City was op 6 juni 1998 voor het eerst te zien op televisie. Sindsdien hebben wereldwijd miljoenen vrouwen zich gespiegeld aan de uitgekiende kledingstijl van de vier dames. Met uiteraard Carrie, een rol van Jessica Parker, op kop. Dat is ook het Italiaanse lingeriemerk Intimissimi niet ontgaan. De actrice zal te zien zijn in de nieuwe tv-commercial die in oktober gelanceerd wordt.

Op 5 juni werd Sarah Jessica Parker in Manhattan’s West Village gespot in één van de pyjama’s van het merk in zwarte zijde met de bijpassende signature ‘bralette’-bh van het merk.
De beelden van de actrice verspreidden zich snel op sociale media, met de geruchten dat Parker een reclamecampagne voor een lingeriemerk aan het filmen was. Vandaag heeft Intimissimi officieel bevestigd dat Parker het nieuwe gezicht is. Daarmee treedt ze in de voetsporen van andere beroemdheden als Irina Shayk, Gisele Bündchen en Chiara Ferragni.
Met hun nieuwe muze wil Intimissimi vooral inspelen op de generatie SATC-fans en aantonen dat je geen twintig hoeft te zijn om jezelf in de watten te leggen en er goed uit te willen zien.