Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Klaar voor een nieuw seizoen!

Kipling is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Voor school, werk of hobby: voor iedere gelegenheid is er een geschikte tas.


De lancering van de nieuwe collectie werd op bruisende wijze gevierd met een groots opgezet evenement. Perslui en bv’s konden er genieten van een swingende voorstelling van de nieuwe collecties. Het Antwerpse merk gaat het nieuwe seizoen in met diverse thema’s.

Art of Be Seen

Geïnspireerd door de veiligheid en het welzijn van kinderen, heeft Kipling hun klassieke SEOUL-rugzak voor Back to School 2018 een relaunch gegeven. Het resultaat is de SEOUL GO.
De tas kreeg een update met ingebouwde L-light leidingen, reflecterende materialen, logo en riemen. Zo blijven jonge weggebruikers ook op donkere dagen niet onopgemerkt. De collectie is een combinatie van kwaliteit, functionaliteit en plezier.

Art of Busy

De ART bag is op het lijf geschreven van drukbezette vrouwen. Functioneel én stijlvol: je kan er je hele hebben en houden op elegante wijze in kwijt. Van laptop en iPad tot mobiele telefoon, kabels, pennen en een flesje water: alles heeft er z’n vakje en plaatsje.

Art of Exploring

Met het assortiment New Classics beleven de 90s een funky revival. Je kan kiezen uit maar liefst 10 verschillende stijlen: drie casual rugzakken, drie draagtassen in verschillende maten, een kleine crossbody en twee plunjezakken. De rugzakstijlen worden geleverd in opvallende primaire kleuren. De Onalo-duffle biedt voldoende plaats voor een sessie naar de fitness of korte tripjes. We mogen trouwens vijf exemplaren weggeven van de Onalo. Hier kan je meespelen!

De Onalo-bag is je ideale buddy voor korte tripjes of voor je sportspullen

 

Art of Gifting

Het ‘The Art of Gifting’ is een vroege knipoog naar de feestdagen. Zilver en glinstering zorgen voor de feestelijke touch.

ART OF STYLE 

De collectie ‘Art Of Style’ is het resultaat van een samenwerking met het Chinese merk Helen Lee. De tassen bevatten unieke prints, zijn verfijnd, stijlvol en avontuurlijk. De fruitige toets zorgt voor een uniek ontwerp voor de herfstcollectie.

Meer weten over de collecties van Kipling? Op de website vind je een overzicht van alle nieuwigheden!