Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Disco vibes in Het Witte Paard

De zomer is niet compleet zonder de revueshow in het Witte Paard. Dit keer zit de voorstelling in een discosfeer.


De zomershow in Het Witte Paard is naar goede gewoonte een mix van gevarieerde en tijdloze muziek, humor, sensuele dans, acrobatie en oogverblindende kostuums. Dit jaar overgoten in een heerlijke discosaus.

Nele Goossens maakt voor de tiende keer haar opwachting als gastvrouw. De cast wordt verder aangevuld met Patrick Onzia, Daisy Thys, Sandrine, Dimitri Verhoeven en Steve Ryckier. Met Ottawan staat er een discotopper uit de jaren ’80 op het podium. De Franse groep scoorde een nummer 1-hit met de nummers D.I.S.C.O. en Hands Up (Give Me Your Heart).

Het Witte Paard zet de laatste jaren steeds meer in op internationale acrobatiek. Dit jaar is dat onder meer Vladimir Georgievsky. Hij scoorde eerder internationale bekendheid met zijn deelname aan Britain’s got talent.

D.I.S.C.O. 2018 loopt nog tot en met 3 september. Klik hier voor meer info.