Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

De zomer van Tendens

De zomer is hét moment voor een welverdiende pauze. Maar niet voor ons! We maken er een onvergetelijke zomer van!


Komende zaterdag 7 juli start de zomer pas echt! Acht weken lang baadt Tendens in een vakantiesfeertje. Dat gaat gepaard met tal van nieuwe rubrieken en heel veel wedstrijden.

‘Selfietsen’ met Lisa

Fietsmeisje Lisa is terug! Ook deze zomer trekt ze door de streek op zoek naar leuke plekjes. Kan je raden waar ze halt houdt om een selfie te nemen, dan maak je kans op een dames- of herenfiets van Venturelli!

Summer Lunches

In de rubriek Summer Lunches serveren we lichte gerechten in jars en bowls. Volg je ons al op Facebook? Zeker doen! Vanaf 7 juli maak je iedere week kans op 2 bonnen van 25€ van Groenten en fruit Callens uit Kortrijk.

Flashdance The Musical

Flashdance The Musical komt naar Oostende en daar willen wij natuurlijk bij zijn. We geven je alvast een exclusief voorproefje van de voorstelling die van 24 juli tot en met 5 augustus in Kursaal Oostende te zien is.

Anders in bed

Geen tijd, budget of zin om ver te reizen? Ook je eigen streek biedt genoeg leuks. Net zoals vorig jaar lijsten we leuke adresjes dicht bij huis op.

Camptoo

Onze reporter Annelies kiest in juli voor het mobiele avontuur. Samen met haar gezin gaat ze op reis via Camptoo. Dit deelplatform lijkt een beetje op Airbnb. Maar in de plaats van een kamer, huur je bij Camptoo een caravan of mobilhome.

#FitMom

Sportinstructrice en voedingsdeskundige Delphine Steelandt heeft met #FitMom een echte boekenhit beet. Ze werkte een draaiboek uit om in honderd dagen een energiekere versie van jezelf te worden. Speciaal voor Tendens verklapt Delphine een aantal van haar weetjes en tips. Bovendien maak je ook kans op het boek!

Bonnen Sportline

En er is nog meer goed nieuws voor sportievelingen. Iedere week geven we een bon van 50€ van Sportline weg via Instagram. Interessant dus om ons ook daar te volgen.

En er is meer!

Er zitten ook nog giveaways in de pijplijn waarbij je tassen van Kipling en luisterverhalen van Het Geluidshuis kan winnen.

Je merkt het: het wordt een fantastische Tendens-zomer! Afspraak vanaf 7 juli!

De zomer van Tendens komt tot stand in samenwerking met De Lijn en Vandermeeren Interieurs.