Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Verwennerij voor de smaakpaillen

Fijnproevers kunnen zich komend weekend laten verwennen in Oostende met het festival ‘À l’Ostendaise, Kom Proeven!’


 

Komende zaterdag 23 en zondag 24 juni staat het Zeeheldenplein in hartje Oostende volledig in het teken van gezellig tafelen on a budget.

Ook dit jaar gaan verschillende chefs opnieuw de uitdaging aan om culinaire pareltjes op je bord te toveren. Tijdens ‘À l’Ostendaise, Kom Proeven!’ gaan ze stuk voor stuk aan de slag met kraakverse Noordzeeproducten rechtstreeks aangeleverd door Oostendse vissers. Maar liefst 22 restaurants palmen met kraampjes het Zeeheldenplein in voor een tweedaags culinair festival. Rasechte zoetekauwen kunnen terecht bij een fijnbakker en een chocolatier.

VIP arrangement

Wie graag all the way gaat, kan kiezen voor een VIP arrangement. Vanaf 8 personen kun je al een tafel boeken. Voor 75 euro per persoon  (excl. btw) geniet je van een aperitief met finger food, vijf visgerechtjes en een dessert met koffie. Aangepaste wijnen en water zijn inbegrepen.

‘Toegang tot À l’Ostendaise, Kom Proeven!’ is gratis. Voor een gerechtje betaal je telkens 6 euro. Je betaalt met een kaart die je kunt opladen aan de kassa.

Data

Zaterdag 23 juni 11:00 – 21:00

Zondag 24 juni 11:00 – 19:00

Locatie: Zeeheldenplein, 8400 Oostende

Klik hier voor meer info.