Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Iittala en bloomon lanceren vaas

Bij bloemen hoort een mooie vaas. Een samenwerking tussen littala en bloomon stond dus in de sterren geschreven!


Van prachtig servies tot een bos verse seizoensbloemen op tafel: dagelijks genieten van bijzondere momenten is waar het bij het Finse designmerk Iittala en online bloemenservice bloomon om draait. Ze bundelden hun krachten en lanceerden samen de Kastehelmi-vaas.

Kastehelmi (het Finse woord voor dauwdruppel) is al ruim vijftig jaar een geliefde collectie van Iittala. De kleine glasbellen zijn geïnspireerd op de glinsterende dauwdruppels uit de natuur. De Kastehelmi vaas is nieuw in de collectie en vormt de perfecte match met de seizoensbloemen uit de bloomon zomercollectie RESORT. De vaas in de kleur watergroen is exclusief voor bloomon geproduceerd in de Iittala fabriek in Finland. Het glas is zo ontwikkeld dat het kleurvast is.

De Iittala x bloomon Kastehelmi vaas is online te bestellen via bloomon.be en te koop in de littala store in Antwerpen. Adviesverkoopprijs: 49,90€.