Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Droomreizen en paradijselijke oorden

Voor Club Med is de opening van het nieuwe resort in Cefalù op Sicilië hét hoogtepunt van de zomer. Een paradijselijke reisbestemming op maat van de moderne reiziger.


Club Med heeft ondertussen om en bij de zeventig resorts en heeft nog heel wat expansieplannen. Cefalù in Sicilië is het meest recente dorp. De Siciliaanse stad ligt op een dik uur rijden van Palermo. De bad- en vissersplaats met de typerende rots is een belangrijke trekpleister in Sicilië. Club Med was al bekend met de prachtige stranden, heldere water en de andere troeven van de streek.

“Cefalù is wellicht het mooiste gedeelte van Sicilië”, aldus Eric Georges, algemeen directeur voor de Benelux. “We hadden er al een club in 1957, toen nog in huttendorpen. Tien jaar geleden hebben we dit dorp gesloten. Het resort is nu helemaal nieuw herbouwd en is het eerste ‘5 Trident’ (het classificatiesysteem van Club Med) in Europa.”

Met dit nieuwe resort speelt Club Med in op de verwachtingen van de moderne reiziger. Die wil naast ontspanning ook actieve belevenissen en ontdekking van de locatie.