Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Relax @ home

Op zoek naar een moment van rust? Met de nieuwe Hjärtelig-collectie van Ikea word je volledig zen!Hollen van hier naar daar, snel nog een werkje ertussen nemen, we kennen het wel allemaal. Hectische dagen en overvolle agenda’s worden steeds vaker dagelijkse realiteit. Daarom lanceert Ikea een limited edition collectie die je uitnodigt om op zoek te gaan naar rust in je huis maar ook naar rust in je hoofd. Door yoga te beoefenen, plantjes te verzorgen of heerlijke geurkaarsen aan te steken, creëer je een sfeer van rust en ontspanning. Met deze collectie kan je eventjes op je pauzeknop drukken.

De rustgevende uitstraling, de herkenbare texturen en zelfs de natuurlijke geuren, maken deze Hjärtelig collectie pure verwennerij. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals katoen, hout, kurk, linnen en rotan wordt je interieur omgetoverd tot een serene plek waar je jezelf helemaal kan opladen.

Sta je elke morgen op met de zonnegroet? Dan kan je vanaf nu ook terecht bij Ikea voor het materiaal voor je ontspannende yogasessie. De mooie grijze yogamat, de yogariem en yogablok zijn de blikvangers in deze verrassende collectie. Met de praktische katoenen yogatas neem je je matje en tenue bovendien gemakkelijk mee naar de les. Namasté!