Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

& Other Stories stelt collab met House of Hackney voor

& Other Stories verwent ons met een nieuwe, verrassende collab. De Zweedse kledingketen werkt samen met House of Hackney, het Britse luxemerk voor interieur en lifestyle.


De nieuwe collectie van & Other Stories en House of Hackney brengt pret-à-porter, accessoires en schoenen die zorgen voor een extravagante stijl.

House of Hackney  

Javvy M Royle en Frieda Gormley, de uitvinders én koppel achter het bekende merk, houden van vele kleuren en prints en haalden hun inspiratie uit de grote traditie van Britse huizen met prints. Ze brachten een interieurmerk op de markt dat bekend staat voor UK-made producten van excellente kwaliteit met een waaier van verschillende prints.

De 2 bekende merken slaan nu de handen in elkaar om een collectie op de markt te brengen voor het SS18-seizoen.

We houden van de silhouetten van & Other Stories, van de prints en van hoe betekenisvol de sociale boodschappen van het merk aanvoelen. De collectie die we samen creëerden is een verheven versie van de natuur. We hebben ons laten inspireren door Britse psychedelica, kleurrijke stoffen van onze lokale Ridley Road Market en de artistieke sfeer van de Bloomsbury Group,” aldus Frieda Gormley.

De collectie 

De collectie is vrouwelijk en artistiek en bestaat uit elegante, casual jurken en rokken, brede trendy broeken en bloezen. Je vindt er ook tassen, schoenen en sjaals. Deze zijn voornamelijk gemaakt van duurzame materialen.

Met vloeiende silhouetten staat de vrije geest van de vrouw centraal in deze collectie.

House of Hackney overstijgt trends en speelt een grappige eigen wereld. Het was heel leuk om samen een collectie te maken die vrouwen uitnodigt om meer te spelen en onbevreesd en zonder beperkingen te mixen en matchen,” vertelt Anna Nyrén, Head of Co-labs, & Other Stories.

De House of Hackney co-labcollectie zal vanaf de 24 mei 2018 verkrijgbaar zijn in een selectie winkels van & Other Stories en online.