Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Magie in een zakje

Heb jij ook altijd het gevoel dat een dinertje met je familie buitenshuis ontaardt in gekibbel van je hongerige kinderen? Tiny Magic zorgt ervoor dat je kids het leuk kunnen houden aan de tafel.


Wachten, wachten en nog eens wachten, je kent het wel. Of je nu op restaurant zit, op het vliegtuig of op de trein, zowel jij als je kids vinden wachten hatelijk. Veronique, mama van een tweeling, zocht naar manieren om haar kindjes bezig te houden en kwam op het idee van de compacte Tiny Magic. Met één van deze drie magische zakjes houden de kids zich uren bezig!

  • Een poppenhuisje met een bijbehorende familie vinden de meisjes dan weer geweldig. Papa, mama, dochter, zoon en hun hondje zitten allemaal samen mooi opgeborgen in hun huisje.
  • Tiny Magic biedt ook een zakje met een stel kleurpotloden, een tekenblokje en een slijper. De creatievelingen kunnen er naar hartenlust op kribbelen en prachtige tekeningen maken.
  • Voor de stoere jongens is er een compact, stoffen matje met drie autootjes die uren kunnen rondracen op de bedrukte weggetjes. Parkeer ze in hun garage, rol het matje op en alles is in geen tijd opgeruimd.

Tiny Magic refereert naar kleine toverkunst, want tenslotte haal je iets magisch uit je handtas! Tip van mama Veronique: “Gebruik Tiny Magic enkel op verplaatsing. Zo blijft het voor de kindjes spannend en nieuw om met de spulletjes te spelen.”