Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Interior Club, het event voor designliefhebbers

Ben je vrij tussen 31 mei en 4 juni en ben je een echte designfreak? Dan is Interior Club misschien wel iets voor jou!


Interior Club is een gloednieuw en inspirerend event voor elke designliefhebber, interieurarchitect of interieurprofessional. Bekende merken als Linteloo, Piet Boon, E15 & Arclinea werken samen om hun nieuwigheden in de picture te zetten. Ook kan je deelnemen aan lezingsprogramma’s met onder andere Sebastian Herkner en Koen Van Mechelen van het bekende The Cosmopolitan Chicken Project.

9 beroemde designmerken sloegen de handen in elkaar om een event te organiseren waar originaliteit, kwaliteit en trends de rode draad vormen. Het is hun bedoeling een intiem gevoel te creëren, vandaar ook de naam ‘The Interior Club’. Experience en inspiration zijn de belangrijkste keywords. Je helemaal laten gaan in een inspirerende omgeving, wat heb je nog meer nodig?

Voor iedereen

Ook als consument ben je zeker welkom! Je kan je 100% laten inspireren door alle kleuren, materialen en evoluties voor het komende seizoen. Heb je enkele vragen? Geen enkel probleem. Befaamde nationale en internationale ontwerpers en architecten geven met plezier extra informatie over de nieuwe trends in interieurdesign en woondecoratie.

Marc Merckx

Marc Merckx, Een grote naam in de wereld van interieurinrichting, zal op vrijdagavond 1 juni zijn visie en trends aan het grote publiek tonen. Na een carrière van 15 jaar bij grootmeester Vincent Van Duysen startte Marc zijn eigen bureau. Hij ontwierp al prachtige realisaties die onder andere te vinden zijn in Parijs en Mexico-City. Hij bezit ook een boetiekhotel in de Verenigde Staten en een eigen designlabel ICO.

Eventlocatie

Parca Projects stelt zijn showroom ter beschikking als unieke eventlocatie. Een hongertje tijdens het event? Geen probleem. Een club zou geen club zijn zonder food & drinks. Op vrijdag en maandag wordt er ontbijt en lunch voorzien én er is ook een wine tasting met fingerfood.

Interesse? Surf dan zeker naar de website van Interior Club om het programma te bekijken!