Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Floris van Bommel en Marcel Vanthilt slaan handen in elkaar

Op zoek naar een uniek paar schoenen om mee te pronken? Dan bieden Marcel Vanthilt en Floris van Bommel misschien wel de oplossing!


Floris van Bommel en Marcel Vanthilt brengen deze zomer een limited edition sneaker op de markt. Deze unieke schoen is geïnspireerd op het portret van Marcel en op zijn eerste solo-album.

Floris van Bommel vertelt: “Met het harige leer en een rubberen brilletje hebben we achter op een sneaker het portret van Marcel gecreëerd. Marcel zag er de humor wel van in. Hij stelde zelfs voor om de schoen in gelimiteerde oplage te koop aan te bieden om zo ‘Kom op tegen kanker’ te ondersteunen.”

De 2 haalden niet alleen inspiratie uit de looks van Marcel, maar ook uit zijn meest recente album ‘CASHCASH’. De groen-zwarte kleur van het album is in alle onderdelen van de schoen terug te vinden. “En om helemaal duidelijk te maken dat deze schoen echt speciaal voor Marcel is gemaakt hebben we ook een grote zwierige M in de zijkant van het model verwerkt”, aldus Floris. 

Wie zo’n uniek paar schoenen wil bemachtigen, moet zich eind mei naar de brandstore in Antwerpen of Brugge reppen. Je kan ook de online shop van Floris van Bommel in de gaten houden!