Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

De nieuwe Moederdagcollectie van Swarovski

Je moeder verrassen met een leuk cadeautje voor Moederdag? Dan zijn deze bekende mama’s en dochters vast inspirerend!


Moederdag staat voor de deur en daar heeft Swarovski ook rekening mee gehouden. Het bekende juwelenmerk brengt een assortiment voor Moederdag op de markt dat aantrekkelijk is voor alle stijlvoorkeuren en persoonlijkheden.

Creatief directeur Nathalie Colin omschrijft de collectie als volgt: “Moederdag ontwikkelt zich van een puur liefdevolle gelegenheid vol zachte vrouwelijkheid tot een eerbetoon aan krachtige vrouwen: van moeders die het onmogelijke mogelijk maakten en multitaskende vrouwen tot vrouwen die met hun unieke persoonlijke stijl niet alleen hun kinderen maar ook andere vrouwen en zelfs hun mannelijke metgezellen inspireren! Deze Moederdagcollectie heeft net zoveel facetten als de vrouwen die we bewonderen: elegant en cool, tijdloos en modern, ingetogen en trendy. Maar bovenal briljant.”

De door bloemen geinspireerde latisha-lijn vormt het hoogtepunt in de collectie. Het draait in deze lijn rond het zwart-wit verhaal. Het collier en de armband zijn aan één kant voorzien van zwarte kristallen en aan de andere kant van witte kristallen.

De Sparkling Dance-lijn biedt een alternatief met zijn ‘dansende kristallen concept’. Het assortiment wordt dit seizoen uitgebreid met glinsterende bloemenmotieven voor een glamoureus en vrouwelijk statement dat elke dag indruk maakt.

Swarovski geeft met deze campagne een modieuze en inspirerende blik op de collectie. De #BrillianceForAll komt helemaal tot uiting. In de campagne zijn echte moeders met hun kind te zien. Zoals onder andere Chiara Ferragni, die vandaag 31 wordt en sinds kort ook zelf mama van een schattige zoon Leone Lucia. Chiari poseert samen met haar moeder Marina Di Guardo. Het Amerikaanse model Devon Aoki is te zien met haar drie kinderen en haar Nigeriaanse collega Oluchi Onweagba met haar zoon.